Massagevormen

Mannenmassage Rotterdam biedt de volgende massages aan

Zweedse ontspanningsmassage

Heb je behoefte aan ontspanning in je hectische leven of wil je gewoon even alles loslaten, kies dan voor deze heerlijke ontspanningsmassage. In rustige en gelijkmatige strijkbewegingen brengen we je lichaam in diepe rust. Het effect is dat je vermoeidheid afneemt, je minder in je hoofd zit en je je vitaler voelt.

We bespreken vooraf je wensen, je bepaalt welke etherische olie je wilt en we gaan aan de slag.

Klassieke Thaise massage

Deze massage noemen we ook wel ‘luie yoga’, waarbij wij de Noord-Thaise stijl (Nuad Bo Rarn) hanteren. We zijn gecertificeerd door ITM in Chang-Mai. Terwijl jij op een comfortabele mat ligt, bewerken we al je spieren. Je ervaart flexing, stretching en de belangrijkste triggerpoints en zenuwbanen van je lichaam behandelen we ook. Tijdens deze massage draag je een makkelijk zittende thaise broek en we gebruiken geen olie, anders hebben we onvoldoende grip op je spieren. Hier is het extra belangrijk om te weten of je eventuele blessures of gevoeligheden hebt, omdat het stretchen anders negatief in plaats van positief kan uitpakken. Het effect van deze massage is dat spierpijn sterk verminderd, je voelt je energieker en je ervaart meer flexibiliteit. Soms op de dag zelfs al, maar vaak voel je je pas na een paar dagen als herboren!

Deep Tissue massage

Bij Deep Tissue massage ligt de focus op een paar pijnpunten, die op de diepere spierlagen worden behandeld. Naast de reguliere lichaamsmassage die het meest lijkt op de klassieke thaise massage, pakken we enkele spiergroepen extra intens op. Soms wat pijnlijk, maar zeer effectief en helend.

Sportmassage

Tijdens een sportmassage ligt de focus op je spieren: we zorgen letterlijk voor betere doorbloeding, maken knopen los (voor zover mogelijk in één behandeling) en zorgen dat de fasci weer op een gezonde manier zijn opgerekt. Ook eventuele zenuwbanen die geprikkeld zijn, worden weer ontstresst. Het effect is dat spierpijn afneemt, je betere sportprestaties krijgt en dat je blessuregevoeligheid vermindert.

Chakra massage

Als je meer holistisch naar je lichaam kijkt, kun je jezelf zien als energie die zich manifesteert via je lichaam door middel van bijvoorbeeld spieren, huid, bloed, organen, zenuwbanen en energiebanen. De energie kun je voelen via chakra’s, Sanskriet voor ‘Wiel’. Het zijn letterlijk wielen die je open en dicht kunt draaien, zodat je je eigen energiehuishouding kunt managen. Tijdens een chakra-massage behandelen we de 7 belangrijkste energiewielen, die stuk voor stuk een duidelijke betekenis hebben. Die bespreken we graag met je tijdens de massage. Mensen bij wie de chakra’s uit evenwicht zijn, ervaren vaak symptomen als koudheid in je lichaam, communicatieproblemen, hechtingsissues en vage klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, futloosheid etc. Het effect van deze massage is dat je merkt dat ‘het weer stroomt’ in je lichaam, je meer persoonlijke kracht ervaart en dat communicatie versterkt wordt.

Vier handen massage

Als je één-op- één wordt gemasseerd wordt, kun je wellicht raden welk patroon de handen volgen. Bij een massage door vier handen is dat vrijwel onmogelijk en kun je niet anders dan je overgeven aan de behandeling. Dat maakt een vierhanden massage een verrassende ervaring die vraagt om loslaten en vertrouwen.